Broderskabet Herborg

Broderskabet Herborg er en lokalafdeling af kampsportsforeningen Broderskabe. Vi hører til i Vestjylland, 25 km fra Herning mod Ringkøbing. Vores klublokaler ligger på Genforeningens vej nr. 12 i Herborg, 6920 Videbæk.

Af faciliteter har vi en arena med stenmel underlag. Arena er bygget til at indfri de mål der bliver brugt til Battle of The Nations officielle buhurt regler. Vi har klubhus med værksted, hvor vi kan vedligeholde vores rustning. Der er mulighed for overnatning og bad i klubhuset. Se vedhæftede film.

Vi træner tirsdag og torsdag fra klokken 1830 til klokken 20.10. Efter træningen er der mulighed for socialt samvær over en sodavand. Broderskabet Herborg arrangerer også arrangementer, specielle træningsweekender og så tager vi til så mange turneringer vi har lyst til. Buhurt er en sport for både mænd og kvinder, hvor man kan træne med fra man er fyldt 15 år, men man skal være fyldt 17 år for at man kan deltage i de turneringer Broderskabet Herborg deltager i. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med buhurt. så er du velkommen til at kontakte vores formand/ træner Andreas Fomsgaard.

Du er altid velkommen til at komme forbi og kigge forbi og prøve om lige denne sport er noget for dig.